Dagverse specialiteiten van pure kip

Mikey’s daar gaan we alleen voor het beste met oog voor topkwaliteit. Daarom bereiden wij onze kipgerechten van de beste kip, gegarandeerd puur. Onze kip wordt dagelijks vers geleverd. Alleen op die manier kunnen wij onze topkwaliteit garanderen!

Op vele markten

U vindt ons op diverse markten in Noord Nederland. Wij hebben vaste standplaatsen op de weekmarkten van Annen, Delfzijl, Groningen, Norg, Gieten, Scheemda, Marum, Roden , Winschoten en Stadskanaal.

 

Overige verkooppunten

- Spar Nicolai Winschoten                           

- Spar Weggemans Finsterwolde                     

- Spar Kort Blijham                              

- Plus Giethoorn Winschoten 

- Plus Stadskanaal

- Plus Musselkanaal 

- Coop Bert Stuut Nieuweschans

Kipspecialiteiten

vers bereid

Wilt u zelf koken met heerlijke kip? Bij Mikey’s vindt u heerlijke verse kip, van filet tot poot: vakkundig bereid, gekruid, gemarineerd of gepaneerd. Welk heerlijk gerecht u ook wilt bereiden, u vindt bij ons vrijwel altijd de kipspecialiteit die u nodig hebt.

gebakken 

Mikey’s met zijn heerlijke gebakken kip. Waarom die zo lekker is? Dat is het geheim van het huis. Kom langs, proef het aan de kraam en overtuig u zelf!

gegrild

De gegrilde kip is natuurlijk een klassieker bij uitstek. Heerlijk kruidig of pittig gemarineerd, sappig van binnen en met een krokant korstje van buiten.

Onze kip

Puur kippenvlees zonder toevoegingen. Vakkundig gemaakte specialiteiten van het beste kippenvlees, dat proef je!